Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g683g512kcal13g109.2g1.4g6.8g
Purjosipuli 696g159kcal12.6g16.7g1.4g14.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka863g95kcal9.5g9.5g1.7g8.6g
Pinaatti 120g16kcal1.9g0.5g0.4g1.6g
Lehtikaali 57g23kcal1.9g2.3g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Vesi1505g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8180g1700kcal82.2g292.4g11g71g
Valittu annoskoko4090g850kcal41.1g146.2g5.5g35.5g
Annoskoko puolitettuna2045g425kcal20.6g73.1g2.8g17.8g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462229