Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 901g966kcal208.2g0g13.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 721g959kcal60.9g126.9g14.4g36.1g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 1082g576kcal11.5g114.6g1.1g20.6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g36g128kcal6.4g15.9g8g3.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Curryjauhe (-), annos 5g30g98kcal3g15g3g3g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Ruokakerma 5%, Valio1202g781kcal18g50.5g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8184g7764kcal626.2g684.6g261.8g129.6g
Valittu annoskoko4092g3882kcal313.1g342.3g130.9g64.8g
Annoskoko puolitettuna2046g1941kcal156.6g171.2g65.5g32.4g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087