Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke511g511kcal91.9g0g15.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1202g915kcal22.6g186.3g2.4g12g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 6g18kcal0.6g2g0.8g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g751g451kcal7.5g33.8g30g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8184g3862kcal248.2g455.8g97.4g37.2g
Valittu annoskoko4092g1931kcal124.1g227.9g48.7g18.6g
Annoskoko puolitettuna2046g966kcal62.1g114g24.4g9.3g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736