Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1159g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 335g1010kcal0.3g248.2g0g0g
Hiiva 64g48kcal8.4g0.7g0.3g4.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 322g979kcal28.2g178.4g6.1g44.8g
Grahamjauho 644g2112kcal68g390.9g14.2g63.8g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g1546g5410kcal208.7g1014g44.8g85g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g19117kcal627.2g3664.4g130.8g396g
Valittu annoskoko4096g9558kcal313.6g1832.2g65.4g198g
Annoskoko puolitettuna2048g4779kcal156.8g916.1g32.7g99g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646