Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1384g4749kcal141g968.8g16.6g48.4g
Sokeri 679g2755kcal0g678g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g106kcal0g26.3g0g0g
Rypsiöljy 599g5296kcal0g0g598.8g0g
Mustikka metsä- 1278g562kcal6.4g81.8g7.7g42.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 51g169kcal0g41.3g0g0.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g53g208kcal0g52.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g27783kcal297.6g3717g1246.2g182.8g
Valittu annoskoko4096g13891kcal148.8g1858.5g623.1g91.4g
Annoskoko puolitettuna2048g6946kcal74.4g929.3g311.6g45.7g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746