Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 884g1261kcal110.5g2.7g90.6g0g
Sokeri 683g2772kcal0g682.2g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai59g207kcal7.1g41.9g1.2g2.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 241g807kcal0.1g196.7g0.1g3.4g
Kaakao (Oboy, original)40g149kcal1.5g32.9g1.1g2.2g
Liivate 60g210kcal51.6g0g0.1g0g
Flora vispi 20%803g1767kcal24.1g40.2g160.7g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g402g1876kcal11.2g257.1g88.4g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen121g657kcal13.3g59g39.8g1.9g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 803g275kcal24.6g40.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g19961kcal488g2705.8g765.6g19.2g
Valittu annoskoko4096g9980kcal244g1352.9g382.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna2048g4990kcal122g676.5g191.4g4.8g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376