Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.2g0g
Sokeri 816g3312kcal0g815.2g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)640g4608kcal5.1g5.1g512g0g
Vehnäjauho puolikarkea 832g2855kcal84.8g582.4g10g29.1g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 320g146kcal9.6g15.4g4.8g0g
Sokeri 272g1104kcal0g271.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g220kcal6.5g44.8g0.8g2.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 96g44kcal2.9g4.6g1.4g0g
Mantelilastu (A la meira)320g1920kcal76.8g21.1g172.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g30537kcal550.8g3549g1548g63g
Valittu annoskoko4096g15269kcal275.4g1774.5g774g31.5g
Annoskoko puolitettuna2048g7634kcal137.7g887.3g387g15.8g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928