Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 128g39kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 416g54kcal4.7g4.1g0.8g5g
Ruohosipuli 64g15kcal0.9g1.1g0.4g1.5g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 736g979kcal62.1g129.5g14.7g36.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 640g411kcal20.5g30.8g22.4g0.1g
Fetajuusto arla 8% (100g)640g960kcal102.4g25.6g51.2g0g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1392g762kcal22.1g182.5g2.4g11.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 48g10kcal0.3g1.4g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g7024kcal429.2g762.2g248.4g116.6g
Valittu annoskoko4096g3512kcal214.6g381.1g124.2g58.3g
Annoskoko puolitettuna2048g1756kcal107.3g190.6g62.1g29.2g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964