Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1575g531kcal10.9g86.6g1.6g22.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g23g136kcal1.5g13.1g7.9g0g
Ruokosokeri189g770kcal0g188.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 63g211kcal0g51.4g0g0.9g
Mansikka 2250g1047kcal11.2g189g4.5g42.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8199g5389kcal47.2g1057.8g28g131.4g
Valittu annoskoko4100g2695kcal23.6g528.9g14g65.7g
Annoskoko puolitettuna2050g1347kcal11.8g264.5g7g32.9g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727