Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g10g38kcal0.5g3.2g2.5g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen10g14kcal1.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g5g8.5kcal0.4g0.3g0.6g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.5g8.5kcal0g0.1g0.9g0g
Tomaatti 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g3.7g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g169kcal8.6g7.8g11.2g0.8g
Valittu annoskoko41g85kcal4.3g3.9g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g42kcal2.2g2g2.8g0.2g
Arvot/100g100g207kcal10.5g9.5g13.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671