Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)16g22kcal1.8g0.1g1.7g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 6.6g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Mansikka 4.5g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g168kcal4.4g20g7.6g0.8g
Valittu annoskoko41g84kcal2.2g10g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g42kcal1.1g5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g205kcal5.4g24.4g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692