Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen19g24kcal3.2g0.4g1.5g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK8.4g14kcal1.8g0g7.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g6.4g3.8kcal0g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g103kcal10.2g3.2g20.2g0.2g
Valittu annoskoko41g52kcal5.1g1.6g10.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal2.6g0.8g5.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.4g3.9g24.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672