Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.3g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.8g17kcal0.6g0.2g1.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g102kcal5g3g7.6g1.4g
Valittu annoskoko41g51kcal2.5g1.5g3.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal1.3g0.8g1.9g0.4g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.7g9.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070