Grillikanapasta

Keitä pasta.

Kuullota sipuli ja valkosipuli reilussa oliiviöljyssä, lisää chili ja tomaatit puolikkaina.

Anna muhia.

Lisää grillattu broilerinkoipi siivottuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, grillattu 12g34kcal2.7g0g2.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty21g30kcal1.1g5.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g156kcal7.6g12.4g8.4g1.6g
Valittu annoskoko41g78kcal3.8g6.2g4.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g39kcal1.9g3.1g2.1g0.4g
Arvot/100g100g191kcal9.3g15.2g10.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314563