Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g12g33kcal2.1g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g114kcal5.8g1.2g9.2g0.6g
Valittu annoskoko41g57kcal2.9g0.6g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal1.5g0.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g138kcal7.1g1.5g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459