Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g28kcal2.4g0g2.1g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g67kcal5.4g1.6g4.2g1g
Valittu annoskoko41g33kcal2.7g0.8g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal1.4g0.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g81kcal6.6g1.9g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704