Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g2g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaito (Valio)2.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g35kcal2.4g4.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko41g17kcal1.2g2.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal0.6g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.9g5.1g1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110919