Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g18g80kcal1g7.9g5.1g0.2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)11g4.7kcal0g1.1g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g8.7g15kcal0.6g1.4g0.7g0.1g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g222kcal3.8g24.6g12.2g0.6g
Valittu annoskoko41g111kcal1.9g12.3g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g56kcal1g6.2g3.1g0.2g
Arvot/100g100g269kcal4.6g29.9g14.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509