Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g12g31kcal1.7g0.6g2.4g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.1g8.1kcal0.9g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g100kcal5.4g3.2g7.2g1g
Valittu annoskoko41g50kcal2.7g1.6g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1.4g0.8g1.8g0.3g
Arvot/100g100g121kcal6.6g3.9g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799