Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Herkkusieni, paistettu 11g11kcal0.3g0g1.1g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.9g19kcal1.3g0g1.5g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Metvursti kestomakkara0.5g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g74kcal3.8g1.2g5.8g0.4g
Valittu annoskoko41g37kcal1.9g0.6g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal1g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g90kcal4.6g1.5g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562