JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g26g7.8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g11g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g51kcal1.8g9.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko41g25kcal0.9g4.7g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g62kcal2.2g11.5g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430382