Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Nakki, keskiarvo 9g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Kananmuna, paistettu 5.2g10kcal0.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g118kcal4.2g6.2g8.4g0.4g
Valittu annoskoko41g59kcal2.1g3.1g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal1.1g1.6g2.1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.5g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094