Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g15g5.1kcal0.2g1g0g0.2g
Tomaattimehu Valio10g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Katkarapu 5.3g3.6kcal0.8g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g5.6g5.3kcal0.4g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g42kcal3g4.8g1g1.2g
Valittu annoskoko41g21kcal1.5g2.4g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.8g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g52kcal3.6g5.8g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378