Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 13g3.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl3.5g6kcal0.6g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g31kcal1.6g1.4g1.8g1g
Valittu annoskoko41g15kcal0.8g0.7g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal0.4g0.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.9g1.7g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104