Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1.8g6.3kcal0.3g1g0.1g0.2g
Riisi tumma 1.5g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 1.3g4.3kcal0.2g0.8g0g0.1g
Hirssisuurimo / -jauho 1.4g5kcal0.2g1g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g42kcal1.6g7.8g0.2g0.8g
Valittu annoskoko41g21kcal0.8g3.9g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g10kcal0.4g2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1.9g9.5g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241