Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.8g0.7kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Anjovis 2.5g6.5kcal0.7g0.2g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Purjosipuli7.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio3.1g11kcal0.8g0g0.8g0g
Muna, annos 60g1.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g193kcal7.4g12.6g12g1g
Valittu annoskoko41g97kcal3.7g6.3g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g48kcal1.9g3.2g3g0.3g
Arvot/100g100g234kcal9g15.3g14.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831