Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 5.5g17kcal1g2.7g0.1g0.6g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 5.5g7kcal1.2g0g0.2g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g59kcal4.8g6.2g1.2g1.6g
Valittu annoskoko41g30kcal2.4g3.1g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal1.2g1.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.5g1.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346