Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g9g10kcal1.6g0.2g0.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g7g25kcal0.6g5.3g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka2.3g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g100kcal4.6g15g2g0.6g
Valittu annoskoko41g50kcal2.3g7.5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1.2g3.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414