Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 13g16kcal2.9g0g0.4g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.7kcal0.1g0.3g0.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.3g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g67kcal6g3g3g0g
Valittu annoskoko41g33kcal3g1.5g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal1.5g0.8g0.8g0g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391