Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys5g6.5kcal1g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Pakaste vihanneksia10g4.2kcal0.3g0.6g0.1g0.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g53kcal4.2g1.8g3.2g0.6g
Valittu annoskoko41g26kcal2.1g0.9g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal1.1g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.1g2.2g3.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298