Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g7.5g55kcal0g0g6.1g0g
Sokeri6.6g27kcal0g6.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl6.5g8.5kcal0.8g0g0.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)15g46kcal2.5g8.1g0.4g1.9g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Marianne crush 150g5.2g23kcal0.1g4.5g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g322kcal6.8g39g15g4g
Valittu annoskoko41g161kcal3.4g19.5g7.5g2g
Annoskoko puolitettuna21g81kcal1.7g9.8g3.8g1g
Arvot/100g100g390kcal8.2g47.2g18.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622