Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sieni rouskut, suolattu 11g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 7.8g19kcal1.1g0.4g1.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g65kcal3g3.4g4.4g1.4g
Valittu annoskoko41g33kcal1.5g1.7g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal0.8g0.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g79kcal3.6g4.1g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459