V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.9g4.7kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Aprikoosi, kuivattu 1.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Luumu kivetön 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.9g3.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.8g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g54kcal2g8.2g1.4g3g
Valittu annoskoko41g27kcal1g4.1g0.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal0.5g2.1g0.4g0.8g
Arvot/100g100g66kcal2.4g9.9g1.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720