Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Oltermanni, perinteinen5.6g20kcal1.4g0g1.6g0g
Aurajuusto3.2g11kcal0.6g0g0.9g0g
Paprika punainen 3.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7.5g6kcal1g0.2g0.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 2.9g5.5kcal0.8g0g0.3g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )2.9g4.1kcal0.4g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g128kcal11g1.6g8.6g0.6g
Valittu annoskoko41g64kcal5.5g0.8g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g32kcal2.8g0.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g155kcal13.3g1.9g10.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062