Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Maitosuklaa 7.5g40kcal0.8g3.7g2.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7.5g53kcal0.1g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g334kcal5.2g35.2g19g0.6g
Valittu annoskoko41g167kcal2.6g17.6g9.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g84kcal1.3g8.8g4.8g0.2g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.6g23g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772