Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g13g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)5.6g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g3.1g5.6kcal0.3g0.2g0.4g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 16g17kcal0.6g3.1g0.2g0.3g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g72kcal5g8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko41g36kcal2.5g4g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.3g2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g88kcal6.1g9.7g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614