Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 19g4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper19g54kcal4.9g0g3.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g183kcal10.2g1g15.4g0.8g
Valittu annoskoko41g92kcal5.1g0.5g7.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g46kcal2.6g0.3g3.9g0.2g
Arvot/100g100g221kcal12.3g1.2g18.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672