Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa15g20kcal2.8g0.9g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl3.8g12kcal0.4g2.4g0.1g0.5g
Siirappi 0.8g2.3kcal0g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g100kcal7.8g12g2.2g1.2g
Valittu annoskoko41g50kcal3.9g6g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal2g3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g121kcal9.4g14.5g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315287