Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g7.8g18kcal0.9g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g77kcal2.8g8.2g3.4g0.8g
Valittu annoskoko41g38kcal1.4g4.1g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal0.7g2.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g93kcal3.4g9.9g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682