Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 28g47kcal6.1g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen6.3g45kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g187kcal12.4g0.4g15g0.2g
Valittu annoskoko41g94kcal6.2g0.2g7.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g47kcal3.1g0.1g3.8g0.1g
Arvot/100g100g226kcal15g0.5g18.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037