Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa5.4g16kcal1.3g0g1.3g0g
Smetana2.3g9kcal0g0.1g1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g101kcal6.2g2.8g7.2g1g
Valittu annoskoko41g50kcal3.1g1.4g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1.6g0.7g1.8g0.3g
Arvot/100g100g122kcal7.5g3.4g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799