Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 21g8.9kcal0.7g1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g6.3g0.9kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g104kcal4.4g13.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko41g52kcal2.2g6.7g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal1.1g3.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g127kcal5.3g16.3g3.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474