Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.9g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.6g20kcal0.7g4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 14g12kcal0.1g2.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g252kcal2.8g32.8g11.8g0.8g
Valittu annoskoko41g126kcal1.4g16.4g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g63kcal0.7g8.2g3g0.2g
Arvot/100g100g304kcal3.4g39.6g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586