Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5.3g19kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä 9g10kcal2.1g0g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.7g7.4kcal0.8g0.1g0.5g0g
Katkarapu 3.1g2.1kcal0.5g0g0g0g
Oivariini, 750.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g122kcal10.2g8.4g5g0.4g
Valittu annoskoko41g61kcal5.1g4.2g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal2.6g2.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g147kcal12.3g10.1g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427842