Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 14g23kcal3.9g0g0.8g0g
Porkkana 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g73kcal8.4g5.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko41g37kcal4.2g2.7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal2.1g1.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g89kcal10.1g6.5g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301