Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.3g7.5kcal1.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss3.5g11kcal0.8g0g0.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g83kcal8g3.8g3.6g1.6g
Valittu annoskoko41g42kcal4g1.9g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g21kcal2g1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g101kcal9.7g4.6g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315