Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)3.3g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g5.5g19kcal0.1g0.4g1.9g0g
Mansikka 4.8g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Banaani, kuorittu 6.6g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen10g5.9kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g142kcal2.4g17.8g6.2g0.8g
Valittu annoskoko41g71kcal1.2g8.9g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g36kcal0.6g4.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g172kcal2.9g21.5g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705