Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g14g20kcal2.3g0.4g1g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli7g13kcal0.5g0.3g1.1g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g6.2g22kcal0.8g4.2g0.2g0.4g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g5.6g14kcal1g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.1g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g140kcal9.2g10.4g6.8g1g
Valittu annoskoko41g70kcal4.6g5.2g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g35kcal2.3g2.6g1.7g0.3g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.6g8.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116