Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g10g28kcal0.7g4.9g0.7g0.3g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g2.7g3kcal0.6g0g0g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu5.5g14kcal1.7g0g0.8g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)11g4.3kcal0.2g0.9g0g0.1g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper6.2g3.5kcal0g0.9g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper1.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g123kcal6.4g14.6g4g1g
Valittu annoskoko41g61kcal3.2g7.3g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g31kcal1.6g3.7g1g0.3g
Arvot/100g100g149kcal7.7g17.7g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362