Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai8.1g28kcal1g5.8g0.2g0.2g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Pätkis, 18g3.4g17kcal0.1g2.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Taloussuklaa, Fazer3.1g16kcal0.1g1.8g0.9g0.2g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g307kcal5g36.8g15.4g1.2g
Valittu annoskoko42g153kcal2.5g18.4g7.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g77kcal1.3g9.2g3.9g0.3g
Arvot/100g100g370kcal6g44.3g18.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319